Stappenplan

In drie stappen uw eigen nieuwbouwwoning aan het water in Bolsward. Dijkstra Ontwikkeling begeleidt u tijdens het gehele proces.

1. Oriëntatie

Eerst willen we graag van u weten wat uw wensen zijn en wat het budget is waarmee we mogen rekenen. Ook maakt u in deze fase kennis met de architect. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, op basis hiervan gaat de architect aan de slag met het maken van schetsen.

2. Ontwerp

De architect presenteert het schetsontwerp van de plattegronden en gevelaanzichten. We bespreken dit ontwerp en alle bevindingen uit het gesprek worden vertaald naar een definitief schetsontwerp. U ontvangt het definitieve schetsontwerp samen met een kostenraming. Op basis hiervan bepaald u of we een intentieovereenkomst tekent ja of nee.

3. Uitvoering

De intentieovereenkomst is getekend. Het schetsontwerp is uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp (technische tekening) en is ter beoordeling aan u voorgelegd. Aan de hand van uw opmerkingen werken we het voorlopig ontwerp uit tot een definitief ontwerp. En wanneer het definitief ontwerp gereed is, maken we een gespecificeerde begroting. Wanneer dit klaar is tekenen we de koopovereenkomst, verzorgen wij de bouwvergunningsaanvraag voor u en na het akkoord van de gemeente kan de bouw beginnen!

Wilt u eerst kennismaken om alle mogelijkheden door te nemen? Vul dan het contactformulier in of laat uw telefoonnummer achter via deze pagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.